Productivitieitsboost

Het 5-sterren programma

Wil je maximale tijdwinst?

Wil je efficiënter werkende werknemers?

Wil je dat ze echte resultaten boeken?

En wil je kosten besparen?

Kies dan voor de Productiviteitsboost: het 5-sterrenprogramma van De Hoofdzaken.

Omschrijving

We zijn vandaag de dag altijd en voor iedereen bereikbaar.
Vragen, verzoeken en informatie stromen binnen.

Vandaag de dag komt er meer informatie op ons af dan ooit tevoren in de geschiedenis.
Daarnaast hebben we ook ons eigen takenpakket.

Het brein werkt op volle toeren.
Er is meer afleiding en we willen meer bereiken.

Information-overload en burn-outs liggen op de loer.
Tijd voor een aanpak waarmee we de controle terug krijgen en concrete resultaten boeken.

Het 5-sterrenprogramma is een pakket van onze 5 meest populaire trainingen die als combinatie een enorme productiviteitsboost geven.

Het 5-sterren programma

 • BreinTime-Management

  Timemanagement op basis van de werking van het brein. Weg met information-overload en weg met uitstelgedrag. Direct resultaat!

 • Vak- & dossierkennis

  In staat zijn om snel en grondig vakliteratuur en dossiers op te nemen is een vaardigheid die vandaag de dag onmisbaar is.

 • Geheugenboost

  Van namen & gezichten onthouden tot grondige klantkennis, het hebben van een geweldig geheugen is essentieel.

 • Hypnotische communicatie

  Verbeter je communicatie en dring direct door in het onderbewustzijn van je gesprekspartner. Op zeer ethische wijze leren we je deze krachtige communicatietechnieken.

 • Laserfocus & Flow

  Werken in een open kantoor verlaagt de productiviteit met 40%. In flow zijn medewerkers wel 500% productiever. Afleiding is funest om in flow te komen. Tijd voor een laserscherpe focus ongeacht de afleiding.

Inhoud per onderdeel

 • BreinTime-Management

  De breintime-management is een time management methode gebasseerd op de werking van het brein. Speciaal voor medewerkers en leidinggevenden echte resultaten willen boeken ipv alleen maar druk te zijn. Deelnemers leren effectiever, effecienter en breinvriendelijker werken waardoor ze meer gedaan krijgen in minder tijd, de JUISTE dingen gedaan krijgen, de controle hebben, af stappen van uitstelgedrag, stress verlagen en meer vrije tijd overhouden.
  Onderdeel 1
 • Dossier- & vakkennis

  Een medewerker met kwalitatief goede actuele kennis is ongelooflijk waardevol binnen een organisatie. Een heel team van medewerkers met betere kennis en kunde dan de concurrentie maakt het verschil. De vaardigheid om snel grondige parate dossier- en vakkennis te verkrijgen is essentieel.

  Het onderdeel dossier- en vakkennis geven we o.a. aan rechters, kredietbeoordelaars, advocaten, phd-studenten en anderen die dagelijks veel complexe grondig te bestuderen zaken voor ogen krijgen.

  Lezen vanaf het beeldscherm verloopt tot wel 30% langzamer dan vanaf papier. We werken echt steeds meer vanaf het scherm. En is de verwachting dat de hoeveelheid informatie af- of juist toe zal nemen?

  Na afloop van dit dagdeel verwerken de deelnemers tot wel 3x zo snel al het complexe leeswerk en verkrijgen ze parate dossier- en vakkennis.

  Onderdeel 2
 • Geheugenboost

  Op televisie zag je mogelijk al hoe we Katja Schuurman en anderen beroemdheden een geheugenboost gaven. Zo wist Katja na afloop van de training de voor- en achternamen van 48 van de 50 mensen perfect te onthouden.

  De geheugenboost bevat natuurlijk het onderdeel namen onthouden, maar ook het presenteren uit het hoofd, feiten- cijfers- data onthouden.

  Ook halen de chaos uit het hoofd en zorgen voor een persoonlijk organisatiesysteem waardoor men direct de informatie kan terugvinden die men nodig heeft.

  Wist je dat zo’n 70% actieve verspilde tijd te wijten is aan het feit dat medewerkers informatie proberen terug te vinden die ooit opgeslagen is, maar waarvan ze niet meer weten waar?

  Na afloop van dit onderdeel kennis de deelnemers de methode tot een perfect geheugen en kunnen ze veel klantgerichter en efficiënter werken.

  Onderdeel 3
 • Hypnotische communicatie

  Van de manager die een toespraak geeft, tot de verkoper die een sales pitch houdt. Dring door in het onbewuste van de toehoorder.

  Creeer rapport is een vaak gehoorde term, maar wat als je nu echt op een hypnotische manier kunt presenteren en communiceren en direct doordringt in het beslissingsprocess?

  Wij leren mensen op een etische eerlijke wijze deze krachtige vorm van communicatie voor een boost van de resultaten.

  Onderdeel 4
 • Laserfocus & Flow

  Afleiding is overal om ons heen, chaos zit in ons hoofd en het is moeilijk om nog iets gedaan te krijgen.

  De vaardigheid om de focus te houden is belangrijk. De vaardigheid tot een laserscherpe focus is onbetaalbaar. Toch is dat nu precies wat de deelnemers leren in dit onderdeel.

  Bij gebruik van open werkplekken daalt de productiviteit met gemiddeld 40%. Dit dankzij de afleiding om ons heen.

  Na afloop van dit onderdeel zijn de deelnemers in staat zich af te sluiten van de ruis en meer gedaan te krijgen dan ooit tevoren.

  Ook maken de deelnemers kennis met het concept flow en hoe dit te implementeren. In flow zijn mensen zo’n 500% productiever.

  Onderdeel 5

Mogelijkheden

 • Eendaags evenement

  De handvatten in 5 korte boosts. De eendaagse training is super voor grote organisaties om medewerkers te motiveren en te inspireren;

  We starten met een inventarisatiebijeenkomst vóór aanvang van de workshops. Op die manier wordt gegarandeerd een goed aansluitend maatwerktraject geleverd

  We werken met een dagvoorzitter, en een team om de dag vloeiend te faciliteren.

 • 5 Weken programma

  De grondige training geeft diepgaande resultaten door de onderdelen te geven in 5 workshops van ieder 2,5 uur.

  We starten met een inventarisatiebijeenkomst vóór aanvang van de workshops. Op die manier wordt gegarandeerd een goed aansluitend maatwerktraject geleverd

  Er is een onbeperkte beschikbaarheid van de trainer tijdens en na het traject per e-mail, telefoon, Skype voor antwoord op vragen.

 • 3-5 Daagse incentive reis

  Sporters gaan op trainingskamp naar het buitenland om beter te presteren in de wedstrijd. Deze incentive reis heeft datzelfde doel. De incentive reis is perfect voor teambuilding en als beloning voor geboekte resultaten.

  Pak je koffers, we gaan samen op reis. Je beleeft een combinatie van fun en educatie en dit is de ideale combinatie om bij terugkomst met een frisse blik, nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag te gaan.

 • Extra bij eendaags evenement

  Na afloop krijgen de deelnemers toegang tot het online follow-up trainingsprogramma waarmee ze de kennis in hun eigen tijd en op hun eigen tempo eigen maken.

 • Extra bij 5 weken programma

  Na afloop van de 5 weken krijgen de deelnemers toegang tot het online follow-up trainingsprogramma dat dient ter opfrissing van het geleerde.

  PLUS:

  Op verzoek plannen we een zogenaamde APK-bijeenkomst. De trainer bespreekt dan met de deelnemers individueel op de eigen werkplek de voortgang, vragen en eventuele problemen. Borging van het geleerde is daarmee gegarandeerd.

 • Extra bij incentive reis

  Na afloop van de Incentive Reis krijgen de deelnemers toegang tot het online follow-up trainingsprogramma dat dient ter opfrissing van het geleerde.

  PLUS:

  Op verzoek plannen we een zogenaamde APK-bijeenkomst. De trainer bespreekt dan met de deelnemers individueel op de eigen werkplek de voortgang, vragen en eventuele problemen. Borging van het geleerde is daarmee gegarandeerd.

  PLUS:

  We plannen een implementatie boost na afloop van de reis om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Neem contact op om de prijzen op te vragen:

Bel: +31 - (0)30 227 23 98

Of

Voordat u gaat:

Download gratis het whitepaper ’07 Tips voor hogere productiviteit’ [app, tools & tricks] om direct uw productiviteit te verhogen.

Ik respecteer uw privacy en uw gegevens blijven 100% privé.

Even een kort overzichtje van wat referenties

 • Katja Schuurman Katja Schuurman Programma: Katja's Bodyscan
  Katja Schuurman heeft van mij geheugentraining gekregen voor haar programma Katja's Bodyscan. In de uitzending namen we de proef op de som en moest ze de voor- en achternamen onthouden van 50 mensen. Ze wist er 48 perfect te onthouden.
 • Katja Retsin Katja Retsin Programma: Café Corsari
  Katja Retsin heeft van mij geheugentraining ontvangen waarna ze live in de uitzending getest werd. Bij de ingang gaf ze bezoekers een hand en moest van iedereen de voor- en achternaam onthouden. Ze kon alle namen perfect onthouden.
 • Sjoerd Dijkstra Sjoerd Dijkstra Universiteit Tilburg + WK Roeien
  'Als student fiscaal recht moet je up to date zijn. Met de altijd snel veranderende fiscale regelgeving, betekent dit vaak veel lezen. Met de cursus van Frans hoopte ik mijn leessnelheid te verhogen met het behoud van mijn begrip. Het resultaat is verbluffend. Frans heeft me niet alleen in korte tijd veel sneller leren lezen, maar ook op een leuke manier inzichtelijk gemaakt hoe de hersenen werken, waardoor ik gelezen teksten ook beter onthoud. Ik raad alle studenten die veel moeten lezen de cursus van Frans aan. Zijn cursus snellezen bespaart je zeeën van tijd!"
 • Conny van Leest Conny van Leest RekenMaar
  “Geruime tijd na de cursus die je bij mij in de praktijk gegeven hebt, wil ik je toch even de resultaten meegeven. M.n. die van onze dochter Christianne. Eerdere schooljaren maakte ze enorm veel huiswerk, met matig resultaat. Tot vorig schooljaar was ze de 'slechtste' van haar vriendinnengroep. Waar ze vorig jaar het snellezen heeft opgepakt, is ze dit schooljaar gestart met het vooruit mindmappen van de hoofdstukken bij de verschillende vakken. Ook leert ze woorden door er plaatjes aan te verbinden. Het resultaat: ze haalt zeer mooie resultaten (ruim 7 gemiddeld), ze haalt nu de hoogste punten van haar vriendinnengroep! Dit terwijl ze nog tijd over heeft om veel te dansen, te werken, uit te gaan. De cursus hebben we dus precies op tijd gevolg en de belofte die je deed kwam uit. Wilde je dit toch even meegeven. Succes met je cursussen. Met vriendelijke groet, Conny van Leest''
 • Monique van der Burg Monique van der Burg Hogeschool van Amsterdam
  “Toen de groep eerstejaars studenten waar Frans een workshop aan gaf over het scheiden van hoofd- en bijzaken en effectief studeren, maar vragen bleef stellen en continu geboeid was heb ik Frans nogmaals ingehuurd om hier een vervolg aan te geven. Zoveel enthousiasme van eerstejaars studenten, dat is een teken dat hij inhoudelijk sterk is en zich ook nog eens goed in kan leven in de doelgroep! We houden contact over eventuele vervolgmogelijkheden!”
 • Iris Zonneveldt Iris Zonneveldt Treams
  Onlangs heb ik een cursus gevolgd bij Frans. Frans is een enthousiaste en geduldige trainer die me veel heeft kunnen leren over mijn 'brein', en hoe ik mijn geheugen optimaal voor me kan laten werken. Ik vond het superleuk om te doen en wil hem bij deze graag warm aanbevelen. Ben of ken je iemand die er baat bij heeft om meer, beter of sneller zaken te onthouden, neem dan eens contact op met Frans. Naast geheugentraining kan hij je ook helpen met andere vormen van breinonderwijs. Zo heeft hij ook een kennis van mij geholpen om sneller te leren leren, dit bleek zeer waardevol want zijn studieresultaten waren hierna beduidend beter.”

Neem contact op

Klik op de onderstaande link om te reserveren

 • 1.Contact
 • 2.Vrijblijvend gesprek
 • 3.Keuze