Hoi,

Ik ben HEEL dichtbij het voltooien van een lang verwacht coaching programma voor mensen die teveel te doen hebben en te weinig tijd.

Meer dan twee jaar ben bezig geweest met de ontwikkeling ervan en nu is het bijna klaar. De opening ervan is in april.

De online coaching is volledig gericht op het Breinvriendelijk Werken. Het bevat 5 online live coaching sessies, downloadbare hand-outs, uitprintbare handleidingen, opnamen van de coaching sessies en diverse instructievideo’s. Het is een complete brain dump van alle kennis die ik heb van het brein in relatie tot het verlagen van werkstress door te werken op een breinvriendelijke manier.

Ik behandel alle breintricks, technieken en werkwijzen die ik zelf gebruik om als zelfstandig ondernemer alles stressvrij gedaan te krijgen en hoe anderen dat ook kunnen. Allemaal door slim gebruik te maken van je brein.

ECHTER:
ik heb jouw hulp nodig. Voordat ik de coaching aan bied wil ik zeker weten dat ik alles erin behandel dat essentieel is.

Dat is waarom ik je om je hulp vraag. Neem a.u.b. een paar minuutjes om de volgende super korte vragenlijst in te vullen – Eigenlijk is er maar 1 ding dat ik vraag…

 • Wat zijn de top 2 vragen die jij hebt over het verlagen van werkstress door breinvriendelijk te werken die ik absoluut MOET beantwoorden in het online coaching programma?

 

Laat je antwoorden a.u.b. achter in de comments

Liever niet antwoorden in de comments? Laat dan je antwoord achter in deze enquette.


Frans Duijts
Frans Duijts

Geheugentrainer Frans Duijts. Expert in makkelijk beter onthouden.

Facebook reactie

  11 replies to "Aankondiging en vraag: ↓"

  • Frans Duijts

   Via de enquette heb ik al een aantal zeer waardevolle antwoorden ontvangen. Je mag natuurlijk ook hier in de comments je antwoorden geven als je dat wilt.

   • Eva de Flart

    Hoe kan ik mijn gedachten positief beïnvloeden.
    Hoe krijg ik balans in geven en nemen.

   • J.S. Eenhoorn

    enquête

  • Nick

   Ha Frans,
   Werkstress komt vaak door het gevoel van onmacht of gebrek aan controle over uit te voeren taken. Hoe zou ik mijn omgeving (voornamelijk collega’s en manager) kunnen beïnvloeden zodat ik de controle hierover (gedeeltelijk) terug kan krijgen? Zou de manier waarop ze me vragen taken uit te voeren al genoeg zijn? Hoe kan ik ze zo ver krijgen met me mee te denken zodat ik niet zo’n machteloos gevoel krijg als er vier man aan m’n jas trekken met allerlei ad hoc klusjes met spoed?
   Groeten,
   Nick

  • Cor

   Hoe kun je de stress blijvend verlagen?

   Uit ervaring komt stress regelmatig weer terug.

  • Anne

   – Hoe ga ik om met een open werkruimte waar collega’s me steeds aanspreken met vragen? Ik wil niet lomp doen, maar van lekker doorwerken komt zo niet veel terecht.

   – Soms heb ik zoveel to do’s en een volle agenda dat het lijkt alsof de chaos op een bepaald moment te groot wordt en ik niet meer effectief kan werken. Heb je voor die situatie tips om rust en overzicht te houden en effectief te blijven werken.

  • Linda

   Ik zou vooral graag antwoord krijgen op de tweede vraag die
   Anne hierboven stelt.

   Verder merk ik dat ik erg slecht reageer op tijdsdruk. Mijn chaos neemt dan toe. Wat adviseer je dan om te doen?

  • Jeroen Engelaer

   Hai Frans,
   als collega trainer ‘Efficiënter werken met Outlook’ natuurlijk leuk om hier op te reageren. Waar het om gaat bij dit soort trainingen (en eigenlijk bij alle trainingen) is wat je als trainer kan doen om de cursist te motiveren daadwerkelijk stappen te zetten. In mijn trainingen, en die van jou ongetwijfeld ook, zitten megaveel nuttige tips om effectiever te werken en stress te verminderen. Maar hoe krijg je mensen zover dat ze die tips gaan gebruiken. Dus als je dat mee kan nemen, zou het super zijn.

  • Frans Duijts

   Dankjewel voor alle reacties. Ik ben vandaag bezig geweest met het maken van een video om wat dieper in te gaan op de vragen en het Breinvriendelijk Werken. Als het lukt om te uploaden, dan deel ik de video morgen 🙂

   • J.S. Eenhoorn

    Waar kan ik de video vinden?

  • Margriet

   Hoe blijf ik positief gefocused en welke oefening ken jij voor fotografisch geheugen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.