Privé coaching voor ondernemers

Van harte met je keuze voor de losse coaching sessie ‘Vergroot je online zichtbaarheid met brainhacks’ voor zelfstandig ondernemers. Vul onderstaand je gegevens in:

Stap 1. Winkelmandje >> Stap 2. Je gegevens >> Stap 3. Bevestiging
Huidige stap: Je gegevens 80%

Reguliere prijs: € 1.500,- per sessie
Actieprijs: slechts 300,- euro

Waarom inschrijven?

De MaxaM Geheugenmethode van breintrainer Frans Duijts werkt verbluffend goed. Zo maatke Katja Schuurman na een korte training bij Frans een geheugentest. Ze moest 50 voornamen, achternamen en gezichten onthouden. Ze had er 48 goed.

Enkele van de grootste denkers uit de geschiedenis pasten de geheugentechnieken toe. Neem bijvoorbeeld Cicero die bekend staat als één van de beste redevoerders uit het Romeinse Rijk en auteur van diverse stukken waarin hij uitleg geeft over de door hem gebruikte geheugentechnieken.

We kunnen veel meer met ons brein dan we vaak denken. We nemen veel kennis op, maar is die kennis ook paraat beschikbaar? De MaxaM Methode is juist bedoeld om ervoor te zorgen dat je kennis paraat beschibaar is en actieve herinneringen hebt van wat je wilt onthouden.

De training ontvang je persoonlijk van BreinTrainer Frans Duijts. Hij helpt je het maximale uit je brein te halen zodat jij straks een fenominaal geheugen hebt.

Reacties van anderen

Reactie op lifehacking.nl
Reactie op lifehacking.nl
Charlotte - juli 20, 2012
Lees verder
Reactie op lifehacking.nl over smartreading: Smartreading heb ik naar gekeken tot ik erachter kwam dat ze het photoreading gekopieerd hebben. De deelnemers daarvan zeiden ook dat ’t werkte, maar bij geen enkele onafhankelijke leestest scoorden met de beloofde snelheid en tekstbegrip. Ik heb toen gekozen voor de training bij purple monkey en verdubbelde bijna m’n leessnelheid. Bij m’n volgende baan mocht ik een cursus volgen bij MTCompany van Mark Tigchelaar. En wat bleek m’n leessnelheid was in twee jaar weer volledig naar beneden gegaan. Aan het einde ditmaal iets meer dan verdubbeld. Twee maanden later test ik mezelf en je raadt het al, weer op de oude snelheid. Toen ze bij m’n huidige werk aangaven dat we zo’n training zouden krijgen begreep je m’n reactie wel. Ditmaal van De Hoofdzaken van Frans Duijts. De zanger? Nee bleek een naamgenoot. Ontzettend sceptisch volgde ik de training, 5 x een dagdeel was het zelfs. Ik ging van 211 woorden per minuut naar 1.681 woorden per minuut. M’n tekstbegrip ging ook flink omhoog. Nu bijna een jaar later heb ik mezelf getest en tot m’n verbazing zit ik nu op zelfs 1.992 woorden per minuut en nog beter tekstbegrip. Dit volledig tegen m’n verwachting in. De kosten van de training weet ik niet (betaalde de baas), maar achteraf ben ik toch blij dat ik hem heb mogen volgen.
Mediator
Mediator
Kathleen van Aken​
Lees verder
“Ik heb de training Geheugen Techniek Namen Onthouden mogen volgen. Een zeer bruikbare training. Enorm interactief wat de training relaxed maakte. De creativiteit en passie sloeg direct over. De technieken die ik heb mogen leren gaan mij absoluut van pas komen in mijn dagelijks leven. Een absolute must voor de rust van onze brains!”
Reactie op onze facebook pagina
Reactie op onze facebook pagina
Natas Ja - augustus 6, 2018
Lees verder
Ik ben nog maar halverwege de cursus snellezen en heb nog niet veel geoefend en nu al is mijn leessnelheid van 194 woorden per minuut naar 505 woorden per minuut gegaan. Dat betekent dat ik een boek waar ik 5 uur op lees nu maar 2 uur voor nodig heb. Ik moet nog 7 lessen doen en kan het nu al aanraden.
Reactie van advocate
Reactie van advocate
Kim Troeijen - maart 14, 2013
Lees verder
Ik had het geluk de cursus Snellezen te mogen volgen bij Frans. Een behoorlijk intensief, maar uitermate leerzaam traject. Ik was vooraf gezond sceptisch, maar mijn leessnelheid is – door middel van eenvoudige (en eigenlijk hele logische) technieken – meer dan verdubbeld. Iets waar ik zowel in mijn werk als privé enorm profijt van heb. Frans: bedankt!
Consultant in NL en Zwitserland
Consultant in NL en Zwitserland
Roel van Hoof
Lees verder
“Frans heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Ik heb het hele traject van snellezen tot zakelijk mindmappen doorlopen. Werkelijk verbluffend hoeveel tijdwinst je behaalt.”
Previous
Next

Contact? Persoonlijk en direct

Geen afstandelijke helpdesk, keuzemenu of telefoniste. Gewoon rechtstreeks contact met de maker van de online cursus zelf:

Frans Duijts

Breintrainer

Ik hou je gegevens 100% privé

100% resultaat-garantie

Beveiligde verwerking via Mollie

Tevredenheidsgarantie

Na je bestelling verzorg ik je factuur persoonlijk. Liever vooraf de factuur? Bestel dan op basis van overboeking!

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met je resultaten die onze methode je geeft? Je krijgt je betaling voor de live cursus na aftrek van eventuele locatiekosten volledig terug. De enige voorwaarde is dat je laat zien dat je de cursus volledig doorlopen hebt en de oefeningen in het eerste kwartaal na de cursus uitgevoerd hebt.