Online Masterclass

Van harte met je keuze voor de Online Masterclass Boksende Coaching. Vul onderstaand je gegevens in zodat je mag gratis deelnemen aan de online masterclass

Stap 1. Winkelmandje >> Stap 2. Je gegevens >> Stap 3. Bevestiging
Huidige stap: Je gegevens 80%

Reguliere prijs: 29,- euro
Actieprijs: gratis

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Gratis Online Masterclass Boksende Coaching  × 1  0,00
Subtotaal  0,00
Totaal  0,00

Waarom de online cursus?

Wist je dat je bij e-learning in dezelfde tijd tot wel 5x meer informatie opneemt dan bij een live training?

Het voordeel van een online cursus is dat je het in je eigen tempo kunt volgen en de instructievideo’s makkelijk terug kunt kijken.

Wist je dat je volgens onderzoek bij e-learning tot 60% meer onthoudt dan wanneer je een live training zou volgen?

Heb je vragen of opmerkingen bij het volgen van de online cursus? We staan voor je klaar en zijn telefonisch, per email en skype goed te bereiken om je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Reacties van anderen

Reactie op lifehacking.nl
Reactie op lifehacking.nl
Charlotte - juli 20, 2012
Lees verder
Reactie op lifehacking.nl over smartreading: Smartreading heb ik naar gekeken tot ik erachter kwam dat ze het photoreading gekopieerd hebben. De deelnemers daarvan zeiden ook dat ’t werkte, maar bij geen enkele onafhankelijke leestest scoorden met de beloofde snelheid en tekstbegrip. Ik heb toen gekozen voor de training bij purple monkey en verdubbelde bijna m’n leessnelheid. Bij m’n volgende baan mocht ik een cursus volgen bij MTCompany van Mark Tigchelaar. En wat bleek m’n leessnelheid was in twee jaar weer volledig naar beneden gegaan. Aan het einde ditmaal iets meer dan verdubbeld. Twee maanden later test ik mezelf en je raadt het al, weer op de oude snelheid. Toen ze bij m’n huidige werk aangaven dat we zo’n training zouden krijgen begreep je m’n reactie wel. Ditmaal van De Hoofdzaken van Frans Duijts. De zanger? Nee bleek een naamgenoot. Ontzettend sceptisch volgde ik de training, 5 x een dagdeel was het zelfs. Ik ging van 211 woorden per minuut naar 1.681 woorden per minuut. M’n tekstbegrip ging ook flink omhoog. Nu bijna een jaar later heb ik mezelf getest en tot m’n verbazing zit ik nu op zelfs 1.992 woorden per minuut en nog beter tekstbegrip. Dit volledig tegen m’n verwachting in. De kosten van de training weet ik niet (betaalde de baas), maar achteraf ben ik toch blij dat ik hem heb mogen volgen.
Mediator
Mediator
Kathleen van Aken​
Lees verder
“Ik heb de training Geheugen Techniek Namen Onthouden mogen volgen. Een zeer bruikbare training. Enorm interactief wat de training relaxed maakte. De creativiteit en passie sloeg direct over. De technieken die ik heb mogen leren gaan mij absoluut van pas komen in mijn dagelijks leven. Een absolute must voor de rust van onze brains!”
Reactie op onze facebook pagina
Reactie op onze facebook pagina
Natas Ja - augustus 6, 2018
Lees verder
Ik ben nog maar halverwege de cursus snellezen en heb nog niet veel geoefend en nu al is mijn leessnelheid van 194 woorden per minuut naar 505 woorden per minuut gegaan. Dat betekent dat ik een boek waar ik 5 uur op lees nu maar 2 uur voor nodig heb. Ik moet nog 7 lessen doen en kan het nu al aanraden.
Reactie van advocate
Reactie van advocate
Kim Troeijen - maart 14, 2013
Lees verder
Ik had het geluk de cursus Snellezen te mogen volgen bij Frans. Een behoorlijk intensief, maar uitermate leerzaam traject. Ik was vooraf gezond sceptisch, maar mijn leessnelheid is – door middel van eenvoudige (en eigenlijk hele logische) technieken – meer dan verdubbeld. Iets waar ik zowel in mijn werk als privé enorm profijt van heb. Frans: bedankt!
Consultant in NL en Zwitserland
Consultant in NL en Zwitserland
Roel van Hoof
Lees verder
“Frans heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Ik heb het hele traject van snellezen tot zakelijk mindmappen doorlopen. Werkelijk verbluffend hoeveel tijdwinst je behaalt.”
Previous
Next

Ik hou je gegevens 100% privé

100% resultaat-garantie

Beveiligde verwerking via Mollie

Tevredenheidsgarantie

Na je bestelling verzorg ik je login gegevens persoonlijk. Ook bij vragen tijdens de online cursus sta ik voor je klaar!