Online Cursus Snellezen

Van harte met je keuze. Vul onderstaand je gegevens in zodat je direct aan de slag kunt met het verhogen van je leessnelheid

Reguliere prijs: 150,- euro
Actieprijs: zie onderstaande bestelling

Stap 1. Winkelmandje >> Stap 2. Je gegevens >> Stap 3. Bevestiging en toegang
Huidige stap: Je gegevens 80%

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online Cursus Snellezen  × 1  37,50
Subtotaal  37,50
Totaal  37,50 (inclusief  6,51 btw)

Waarom de online cursus?

Je krijgt dezelfde training die we aan de rechters en PhD’s in Nederland geven. Ze beoordelen onze cursus snellezen met gemiddeld een 9,8.

Een reguliere cursus snellezen is alleen geschikt voor leesboeken. De door Frans ontwikkelde methode is ontworpen voor complex leeswerk zoals verslagen, studiematerialen en dossiers.

Het voordeel van een online cursus is dat je het in je eigen tempo kunt volgen en de instructievideo’s makkelijk terug kunt kijken.

Heb je vragen of opmerkingen bij het volgen van de online cursus? We staan voor je klaar en zijn telefonisch, per email en skype goed te bereiken om je vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Reacties van anderen

Reactie op lifehacking.nl
Reactie op lifehacking.nl
Charlotte - juli 20, 2012
Lees verder
Reactie op lifehacking.nl over smartreading: Smartreading heb ik naar gekeken tot ik erachter kwam dat ze het photoreading gekopieerd hebben. De deelnemers daarvan zeiden ook dat ’t werkte, maar bij geen enkele onafhankelijke leestest scoorden met de beloofde snelheid en tekstbegrip. Ik heb toen gekozen voor de training bij purple monkey en verdubbelde bijna m’n leessnelheid. Bij m’n volgende baan mocht ik een cursus volgen bij MTCompany van Mark Tigchelaar. En wat bleek m’n leessnelheid was in twee jaar weer volledig naar beneden gegaan. Aan het einde ditmaal iets meer dan verdubbeld. Twee maanden later test ik mezelf en je raadt het al, weer op de oude snelheid. Toen ze bij m’n huidige werk aangaven dat we zo’n training zouden krijgen begreep je m’n reactie wel. Ditmaal van De Hoofdzaken van Frans Duijts. De zanger? Nee bleek een naamgenoot. Ontzettend sceptisch volgde ik de training, 5 x een dagdeel was het zelfs. Ik ging van 211 woorden per minuut naar 1.681 woorden per minuut. M’n tekstbegrip ging ook flink omhoog. Nu bijna een jaar later heb ik mezelf getest en tot m’n verbazing zit ik nu op zelfs 1.992 woorden per minuut en nog beter tekstbegrip. Dit volledig tegen m’n verwachting in. De kosten van de training weet ik niet (betaalde de baas), maar achteraf ben ik toch blij dat ik hem heb mogen volgen.
Reactie op onze facebook pagina
Reactie op onze facebook pagina
Natas Ja - augustus 6, 2018
Lees verder
Ik ben nog maar halverwege de cursus snellezen en heb nog niet veel geoefend en nu al is mijn leessnelheid van 194 woorden per minuut naar 505 woorden per minuut gegaan. Dat betekent dat ik een boek waar ik 5 uur op lees nu maar 2 uur voor nodig heb. Ik moet nog 7 lessen doen en kan het nu al aanraden.
Reactie van advocate
Reactie van advocate
Kim Troeijen - maart 14, 2013
Lees verder
Ik had het geluk de cursus Snellezen te mogen volgen bij Frans. Een behoorlijk intensief, maar uitermate leerzaam traject. Ik was vooraf gezond sceptisch, maar mijn leessnelheid is – door middel van eenvoudige (en eigenlijk hele logische) technieken – meer dan verdubbeld. Iets waar ik zowel in mijn werk als privé enorm profijt van heb. Frans: bedankt!
Previous
Next

Ik hou je gegevens 100% privé

100% resultaat-garantie

Beveiligde verwerking via Mollie

Tevredenheidsgarantie

Na je bestelling verzorg ik je login gegevens persoonlijk. Ook bij vragen tijdens de online cursus sta ik voor je klaar!

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met je resultaten die onze methode je geeft? Je krijgt je betaling voor de online cursus volledig terug. De enige voorwaarde is dat je laat zien dat je de cursus volledig doorlopen hebt en de oefeningen uitgevoerd hebt.