Please fill all required field

Contactgegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Je product(en)

Producten
Aantal
Prijs
Online Cursus Snellezen x1
November actie: bespaar  112,50 (75.00%)
1
 150,00  37,50

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Online Cursus Snellezen

Besteloverzicht

Product
Totaal
1
Online Cursus Snellezen
Online Cursus Snellezen × 1
 37,50
Subtotaal  37,50
Totaal  37,50 (inclusief  6,51 btw)
Order Total  37,50

Betaalgegevens

Mollie verwerkt je betaling op een veilige snelle wijze.

 • Selecteer je bank

Ik respecteer je privacy en hou je contactgegevens 100% privé!
 • Ik hou je gegevens 100% privé

 • 100% resultaatgarantie

 • Beveiligde verwerking via Mollie

Contact? Persoonlijk en direct

Geen afstandelijke helpdesk, keuzemenu of telefoniste. Gewoon rechtstreeks contact met de maker van de online cursus zelf:
Frans Duijts
Breintrainer
 • Email of bel me rechtstreeks

  frans@dehoofdzaken.nl
  0621942992

 • Contactmomenten

  Ik ben van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden is het beter om even te mailen en dan bel ik je bij de eerstvolgende mogelijkheid terug.

Order Summary

1
Online Cursus Snellezen
Online Cursus Snellezen × 1  37,50
Subtotaal  37,50
Totaal  37,50 (inclusief  6,51 btw)

Waarom de online cursus?

 • Bewezen methode
 • Meer dan lezen
 • In je eigen tempo
 • Persoonlijk contact

Reacties van anderen

Reactie op lifehacking.nl

Reactie op lifehacking.nl over smartreading:

Smartreading heb ik naar gekeken tot ik erachter kwam dat ze het photoreading gekopieerd hebben. De deelnemers daarvan zeiden ook dat ’t werkte, maar bij geen enkele onafhankelijke leestest scoorden met de beloofde snelheid en tekstbegrip. Ik heb toen gekozen voor de training bij purple monkey en verdubbelde bijna m’n leessnelheid. Bij m’n volgende baan mocht ik een cursus volgen bij MTCompany van Mark Tigchelaar. En wat bleek m’n leessnelheid was in twee jaar weer volledig naar beneden gegaan. Aan het einde ditmaal iets meer dan verdubbeld. Twee maanden later test ik mezelf en je raadt het al, weer op de oude snelheid. Toen ze bij m’n huidige werk aangaven dat we zo’n training zouden krijgen begreep je m’n reactie wel. Ditmaal van De Hoofdzaken van Frans Duijts. De zanger? Nee bleek een naamgenoot. Ontzettend sceptisch volgde ik de training, 5 x een dagdeel was het zelfs. Ik ging van 211 woorden per minuut naar 1.681 woorden per minuut. M’n tekstbegrip ging ook flink omhoog. Nu bijna een jaar later heb ik mezelf getest en tot m’n verbazing zit ik nu op zelfs 1.992 woorden per minuut en nog beter tekstbegrip. Dit volledig tegen m’n verwachting in. De kosten van de training weet ik niet (betaalde de baas), maar achteraf ben ik toch blij dat ik hem heb mogen volgen.

Charlotte - juli 20, 2012
https://lifehacking.nl/een-boek-uitlezen-in-een-uur/

Reactie op onze facebook pagina

Ik ben nog maar halverwege de cursus snellezen en heb nog niet veel geoefend en nu al is mijn leessnelheid van 194 woorden per minuut naar 505 woorden per minuut gegaan. Dat betekent dat ik een boek waar ik 5 uur op lees nu maar 2 uur voor nodig heb. Ik moet nog 7 lessen doen en kan het nu al aanraden.

Natas Ja - augustus 6, 2018
Deelneemste online cursus

Reactie van advocate

Ik had het geluk de cursus Snellezen te mogen volgen bij Frans. Een behoorlijk intensief, maar uitermate leerzaam traject. Ik was vooraf gezond sceptisch, maar mijn leessnelheid is – door middel van eenvoudige (en eigenlijk hele logische) technieken – meer dan verdubbeld. Iets waar ik zowel in mijn werk als privé enorm profijt van heb. Frans: bedankt!

Kim Troeijen - maart 14, 2013
Deelneemster live cursus

Tevredenheidsgarantie

Veilig en vertrouwd. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met je resultaten die onze methode je geeft? Je krijgt je betaling voor de online cursus volledig terug. De enige voorwaarde is dat je laat zien dat je de cursus volledig doorlopen hebt en de oefeningen uitgevoerd hebt.

PRIVACY

Ik respecteer je privacy en hou je persoonsgegevens 100% privé. Mollie verwerkt de betaling en we hebben gekozen voor deze partner voor een veilige verwerking van je betaling.