Van persoonlijke coaching tot InCompany trajecten, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tijd bespaart en meer bereikt

arrow-down-white.png

Snellezen 2.0

Moet je veel complexe stukken zoals tijdrovende verslagen en droge vakliteratuur lezen?

Snellezen 2.0 (oftewel geheugenvriendelijk lezen) is dezelfde training die we geven aan de rechters en PhD’s. Na het eigen maken van onze methode zijn ze nog maar een kwart van de tijd kwijt zijn aan het lezen en analyseren van hun leeswerk. Wat zou het voor je betekenen wanneer je al je leeswerk in een kwart van de tijd af zou hebben en deze beter zou begrijpen en onthouden? Hoe zouden collega’s, klanten en concurrenten naar je kijken wanneer jij deze methode beheerst?

Persoonlijke effectiviteit breintraining

Is er iets wat je graag wilt bereiken, maar blijf je om de één of andere reden uitstellen...?

Je resultaten staan of vallen met je mindset. Dankzij onze MaxaM Persoonlijke Effectiviteit Breintraining neem je mentale blokkades zoals angsten weg en zet je de eerste stap op weg naar het bereiken van je doelen. Je leert een uitstelvrije manier van plannen en werken. Je leert je breinritme kennen en in je voordeel benutten. Je leert doelen stellen op een manier die past bij je brein. Je vergroot je mentale weerbaarheid en bent klaar om de top te bereiken van je kunnen. Wat zou het voor je en de mensen om je heen betekenen wanneer je het potentieel dat je in je hebt weet te vervullen? Hoe anders zou je in de spiegel kijken wanneer jij de beste vesie van jezelf bent?

Effectief lezen vanaf het beeldscherm

Wist je dat lezen vanaf het beeldscherm tot wel 30% langzamer gaat dan vanaf papier?

Heb je weleens gemerkt dat je spelfouten sneller ziet vanaf papier dan vanaf het scherm? Om iets te analyseren moeten je pupillen vergroten. Schijn eens licht in je ogen zoals dat van een beeldscherm, dan willen je pupillen verkleinen. Dit werkt tegen elkaar in en is één van de redenen dat lezen vanaf het scherm langzamer gaat. Na afloop van de training weet je precies welke instellingen en tools je te gebruiken zodat je makkelijker en sneller van het scherm leest, hoe je eenvoudig vanaf het scherm aantekeningen maakt en informatie terug kunt vinden. We geven dezelfde training veel aan rechters en bij gemeentes. We geven de trainingen op basis van Word, Acrobat Pdf, Divos (strafrecht),  iBabs en vele andere systemen.

Geheugentrainingen (o.a. namen & gezichten onthouden)

Hoe pijnlijk is het wanneer iemand je enthousiast begroet en je weet niet meer wie het is...?

Je geheugen is de basis van wie je bent. Je herinneringen vormen mede je persoonlijkheid en je kennis en kunde. Wist je dat 70% van de productieve tijd die je verspilt op het werk veroorzaakt wordt doordat je vergeet waar de informatie is die je nodig hebt. Wat zou het voor je persoonlijk betekenen wanneer je eenvoudig namen en gezichten kunt onthouden, complexe feiten zo kunt opzeggen, sneller een nieuwe taal leert? Wat denk je van wachtwoorden, data, cijfers en getallen onthouden? Hoeveel zekerder zou je je voelen wanneer je een presentatie moet geven en je weet dat je alle feiten eenvoudig kunt reproduceren? Iedereen kijkt op naar mensen met een sterk geheugen en ook jij kunt jezelf een ijzersterk geheugen geven.

Boksende coaching (beweging + NLP)

Hoe voel jij je wanneer iemand je beledigt of naar je schreeuwt?

Hoe weerbaar ben je? Hoe makkelijk of lastig laat je dingen los? Denk je nog aan dingen van het werk wanneer je thuis bent? Leer stress en vastzittende emoties loslaten. We noemen deze module ook wel ‘In je hoofd, uit je hoofd’. De sessies zijn intens, want je laat al na enkele momenten los wat vast zat. De combinatie van beweging met NLP geeft je ongekende resultaten. Je brengt je hoofd, emoties en lichaam in beweging waarna je veel meer vrijheid hebt. Je vergroot je mentale weerbaarheid en staat na afloop stevig in je schoenen. Je leert grenzen stellen en gepaste assertiviteit tonen. Hoe anders is je leven straks wanneer je jouw belemmeringen los laat en niet meer alle stress hoeft mee te schouwen. Wanneer je het ware een nieuwe start maakt en lekker lichtvoetig verder verder gaat?

Laserfocus en effectief omgaan met afleiding

Werk je in een open kantoortuin of wordt je tijdens je werk regelmatig onderbroken?

Wist je dat werken in een open kantoortuin de productiviteit tot wel 40% laat dalen en er zo’n 60% meer stressgerelateerde ziekmeldingen zijn? Wanneer je 10 minuten geconcentreerd werkt, dan staat dit gelijk aan 40 tot 45 minuten werk met afleidingen. Echter hoe kun je je nog concentreren in de hectiek van het informatietijdperk? Stel je voor je zou in staat zijn om jezelf een laserscherpe focus te geven wanneer je maar wilt, wat zou dat betekenen voor je? Flow is die focus waarbij de tijd als het ware verdwijnt en je als vanzelf de resultaten boekt die je voor ogen hebt. Er zijn in totaal 17 flow-triggers en in flow laat het brein een hele mix aan stoffen vrij die je een laserscherpe concentratie en goed gevoel geven. In flow bereiken mensen een tot wel 500% hogere productiviteit dan wanneer ze dezelfde taken zonder flow uitvoeren. Wat zou het voor je betekenen wanneer je schijnbaar moeiteloos onvoorstelbare resultaten bereikt?

Wil je alles leren, lezen en onthouden in de helft van de tijd?

Schrijf je dan direct in voor de online academy