MaxaM Productivity Breintraining

Specifiek voor kennis-ondernemers als consultants, adviseurs en coaches op basis van het type breinprofiel dat je als ondernemer hebt!

Vergroot je zichtbaarheid

Na afloop van de MaxaM Productivity Breintraining weet je:

 • Hoe je op een breinvriendelijke wijze je zichtbaarheid vergroot
 • Hoe je meer klanten binnen haalt via neuromarketing
 • Hoe je jouw werkdruk en stress uit je lichaam en hoofd haalt
 • Hoe je toe komt aan je eigenlijke werk door het volgen van je breinritme
 • Hoe je saaie steeds terugkerende taken zoveel als mogelijk automatiseert

Resultaten:

 • Je ervaart een gevoel van rust en controle over je to-do's
 • Je begrijpt en beheerst het MaxaM Productiviteit Systeem
 • Je bent voortaan in staat stressvrij resultaatgericht te werken
 • Je hebt twee geweldig leuke energieke leerzame trainingsdagen
 • Je ontmoet gelijkgezinde collega ondernemers
 • Je bent na afloop in staat meer te bereiken en tijd over te houden
 • Je hebt inzicht in de werking van je brein en je breinritme
 • Je ontvangt de presentie en professionele hand-outs
 • Je weet hoe te werken met alle tools en apps die je krijgt
 • Je voelt je niet langer overweldigd door alle dingen die je moet doen
 • Je leert je uitstelgedrag uitstellen en nu actie nemen
 • Je kunt nu een betere balans aanbrengen tussen werk en privé
 • Je weet hoe je rust in je hoofd krijgt en stress los laat
 • Je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek Breinvriendelijk Werken kado
 • Je hebt je grenzen leren verleggen en bent nu weerbaarder dan ooit tevoren
 • Je hebt een sterke ondernemersmindset eigen gemaakt en je stressbestendigheid versterkt
 • Je bent in staat in de komende 90 dagen je omzet te verdubbelen

Over de bedenker van de MaxaM Methode

Frans Duijts

Frans Duijts is de auteur van het boek Breinvriendelijk Werken en heeft training gegeven aan tienduizenden mensen waaronder rechters, internationale beroemdheden, phd’s en ondernemers. Hij heeft een passie voor de menselijke hersenen en helpt dagelijks mensen het maximale uit de vermogens van hun brein te halen.

Programma: Katja's Bodyscan

Zo heeft Frans bijvoorbeeld Katja Schuurman op televie geheugentraining gegeven waarna ze een geheugentest onderging. Ze ontmoette 50 willekeurige mensen en moest hun gezicht, voor- en achternaam onthouden. Ze had een score van 48 correct. Bij twee personen maakte ze een klein foutje in de naam (Dashorst werd bijv. horst) en zo zat ze direct op het wereldniveau van de geheugen kampioenschappen en dat na slechts 2 uur trainen. Ook Niek Roozen kreeg geheugentraining op televisie van Frans. Na slechts 15 minuten trainen was hij in staat om een lijst met willekeurige Franse, Engelse en Duitse woorden perfect te memoriseren voor een test.

Frans is een zelfstandig ondernemer en neuromarketeer. Hij was gevraagd door een uitgeverij om een boek te schrijven over breinvriendelijk werken. Een werkmethode die hij zich eigen gemaakt had om stressvrij te werken nadat hij enkele jaren daarvoor bijna een burn-out kreeg. 

Hij was zo overweldigd door stress wegens zakelijke en privéomstandigheden dat hij een manier moest vinden om op een breinvriendelijke wijze om te gaan met de stress, faillissement te voorkomen en zijn bedrijf en leven weer op de rit te krijgen. Hij noemt zijn werkmethode ook wel het MaxaM Productiviteit Systeem en is perfect voor zelfstandig ondernemers om te werken op een Breinvriendelijke Wijze die stress verlaagt, tijd bespaart en betere resultaten geeft.

Waarom staarde iedereen me aan?

Een fel licht scheen in mijn ogen, iemand controleerde mijn pols. Wat was er aan de hand? Het laatste dat ik wist, was dat ik samen met mijn zus in de bioscoop was en we naar de film keken. Het bleek dat ik tijdens de film een black-out had en m’n hele lichaam begon te schudden en trillen. De oorzaak? Teveel stress.

Het was midden in de recessie en ik zat op de rand van een faillissement. Gedurende een periode van 5 jaar evaarde ik teveel stress. Ik reed ik mijn motor totol-loss, trouwde ik een meisje die ik leerde kennen en vier jaar later waren we gescheiden. We kochten een huis op de top van de markt en dankzij de scheiding verkochten op het dieptepunt. Zo bleef ik achter met een restschuld van meer dan 110.000,- euro. Mijn vader kreeg 6 bypasses na een hartaanval en mijn moeder lag op hetzelfde moment in een ander ziekenhuis waar bleek dat ze vergevorderd stadium kanker had en allerlei operaties en chemo moest ondergaan. In die periode gebeurde er nog veel meer en wat ik je net vertelde was slechts het topje van de ijsberg. Ik moest mijn hoofd boven water houden en mijn bedrijf draaiende houden in een situatie waarin ik overweldigd was door wat er om me heen gebeurde.

1001 dingen te doen​

Als zelfstandig ondernemer heb je duizend en één dingen die je moet doen. Zonder ontlading kan stress gemakkelijk leiden tot een burn-out. Hou jezelf niet voor de gek door te denken dat je dit nooit kan overkomen. Stress is al sinds 2017 beroepsziekte nummer één in Nederland onder werknemers en als ondernemer ervoor je nog veel meer stress. Een burn-out kost je al gauw 242 ziektedagen en bakken met geld.

Kun je het je veroorloven om als ondernemer zo lang ziek te zijn? Wat zou er gebeuren met je bedrijf en je persoonlijke leven wanneer dit je overkomt? Maak je je nu al wel eens zorgen over hoe je alles gedaan moet krijgen? Mogelijk ervaar je ook weleens financiële stress of de druk van een deadline. Ben je in staat jezelf gemotiveerd te houden of betrap je jezelf er weleens op dat je af en toe wat uitstelgedrag vertoont? Bereik je je volle potentieel als ondernemer of beperk je jezelf om wat voor reden dan ook? Wat denk je dat de toekomst je brengt wanneer je dit blijft doen en geen verbeteringen aanbrengt?

Ik moest de boel omgooien

Na de black-out in de bioscoop wist ik dat ik de boel om moest gooien. Ik kon zo niet langer doorgaan, want ik zou er aan onderdoor gaan. Gelukkig heb ik altijd een passie gehad voor het menselijke brein. Om precies te zijn word ik door velen gezien als een expert in breintraining. Ik geef o.a. trainingen aan rechters, BN’ers, phd’s en ondernemers in snellezen, mindmappen, geheugentraining en neuromarketing. Ik begon me te verdiepen in de reactie van het brein op stress en wat er allemaal gebeurt in ons hoofd. Ik was op zoek naar een manier om beter om te gaan met stress. Ik was op zoek naar een manier van werken die in overeenstemming is met mijn brein, oftewel: Breinvriendelijk Werken.

Het kostte me veel tijd en energie. Echter na veel vallen en opstaan maakte ik me een systeem eigen die voor het brein werkt. Ik begon het te perfectioneren en het werkte zo goed voor me dat de mensen om me heen het verschil merkten. Ik was niet langer constant gestrest, had meer rust en vrije tijd. Ook begon mijn bedrijf beter te presteren dan tevoren. Dat was dan ook de periode dat mensen om me heen me om advies vroegen. Blijkbaar liepen andere mensen tegen dezelfde problemen aan. Ik kreeg van verschillende opdrachtgevers de vraag om een presentatie te geven over mijn methode. Vervolgens vroeg een uitgever me de methode toe te spitsen op management assistentes en voor hen een boek te schrijven over mijn werkwijze.

Mijn boek is gepubliceerd in juli 2019 en nu verkrijgbaar. Ik hou ervan resultaten te boeken, meetbare resultaten bedoel ik daarmee. Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe kostbaar je tijd is en dat je doelen wilt bereiken. Dat is de reden dat ik besloten heb een open cursus voor jou en andere ondernemers te organiseren. Een echte ondernemerstraining van 2 dagen in de Belgische Ardennen waarin je de methode eigen maakt en toe leert passen zodat je stressvrij werkt en net als ik betere resultaten boekt. Ik ga je niet vertellen hoe deze training je leven als ondernemer zal veranderen. Ik wil dat je zelf ervaart wat het voor je doet, dus kijk snel naar het leerplan van de cursus.

Je leerplan bij de live training:

Lessen in module 1:

 1. Jouw uitdagingen als zelfstandig ondernemer
 2. Burn-out oorzaken bij ondernemers
 3. Burn-out preventie voor ondernemers
 4. Hoe je kunt werken op een breinvriendelijke wijze
 5. Het MaxaM Productiviteit System

Lessen in module 2:

 1. Neem de controle over je inbox op een snelle makkelijke wijze
 2. Gebruik Feedly om op de hoogte te blijven zonder information overload
 3. Je innerlijke stem en het ondernemersbrein

Lessen in module 3:

 1. Zo zorg je ervoor dat je brein niet overweldigd is
 2. Je persoonlijke dashboard om het overzicht en de controle te houden
 3. De beste tools die je moet gebruiken als zelfstandig ondernemer
 4. Hoe je ruimte vrijmaakt in je brein en alle kennis direct beschikbaar hebt

Lessen in module 4:

 1. Pareto’s regel voor zelfstandig ondernemers
 2. Wanneer je je ergens op focust is al het andere slechts een afleiding
 3. Waarom één ding per keer je een hoger rendement op je inzet geeft

Lessen in module 5:

 1. Wat is de eindtijd van je werkdag?
 2. Faal je weg naar succes met vallen en opstaan
 3. Moet je dingen open laten of afronden?

Lessen in module 6:

 1. Jouw brain als ondernemer
 2. Het plannen van je week (dagthema of op project basis)
 3. Het plannen van je dag (ochtenden en middagen)
 4. Wanneer ben je bereikbaar als zelfstandig ondernemer?
 5. De beste tools die je moet gebruiken als zelfstandig ondernemer

Lessen in module 7:

 1. Wat tijdblokken is en hoe het je geheime wapen is om meer gedaan te krijgen en tijd over te houden
 2. De beste manier om je ondernemende sprintjes te trekken
 3. Hoe je het beste in de flow komt voor je werk marathons

Lessen in module 8:

 1. Een makkelijke manier om slimmer te werken en je tijd en inzet in je voordeel laat werken
 2. Een makkelijke tool om nu direct acties te verwerken waarmee je meteen tijd bespaard
 3. Een geavanceerde tool waarmee je weken of zo niet maanden tijd bespaart wanneer je het juist gebruikt

Lessen in module 9:

 1. Wanneer je jezelf moet ontslaan en de juiste vervanger(s) moet vinden
 2. Waar jij je droomteam vind en je weer geweldig voelt

Lessen in module 10:

 1. Hoe je weer vrij kunt zijn en genieten van de redenen waarom je in eerste instantie ondernemer werd
 2. Nog 1 laatste vraag….

Lessen in module 11:

 1. Hoe je direct stress los laat via een unieke combinatie van NLP met beweging
 2. Het belang van beweging en het actieve alternatief voor mindfulness
 3. Zo geef jij jezelf de kracht en energie om te bereiken wat je wilt 

Het geheim hoe jij je inkomsten als zelfstandig ondernemer in 90 dagen verdubbelt en tijd bespaart, heb ik niet zelf bedacht. Wel heb ik het zelf toegepast en pas ik het nog steeds toe. Het is zo simpel, maar het werkt en ik zou willen dat ik hier veel eerder mee begonnen was. Juist daarom deel ik dit ‘geheim’ met je als aparte module in de training.

Je mindset training:

Je succes staat of valt met je mindset. Ik wil dat je na afloop van de training weerbaar bent en stress, angst en uitstelgedrag volledig los kunt laten. Daarom gaan we jouw grenzen verleggen en bereik je nieuwe hoogten. Via een combinatie van NLP met fysieke outdoor activiteiten laat je mentale blokkades los. Is dit iets wat je nodig hebt? Laat ik je de volgende vraag stellen zodat je zelf kunt bepalen of dit iets is wat je nodig hebt: Benut jij al je volle potentieel of hou je jezelf om wat voor reden dan ook in (bewust of onbewust) en weet je dat er meer in je zit dan je nu laat zien? De module mindset-training verzorgt Cor van Drieberge (De Boksende Coach) via een combinatie van NLP met bewegingen uit vechtsporten als boksen, karate en capouera:

Cor van Drieberge, MSc., De Boksende Coach​

Medewerkers waarvan het hoofd vol zit met information-overload laten we fysiek en figuurlijk sparren met Cor the Boxing Coach. Onze specialist in persoonlijke weerbaarheid. Cor is een geweldige man met passie voor z’n vak en klanten roemen z’n oprechte interesse.

Cor verzorgt het fysieke gedeelte van de cursus en helpt je via een combinatie van NLP met beweging om stress direct los te laten. Cor heeft ceo’s van o.a. Google gecoached en hoewel hij eruit ziet als een bokser heeft hij twee master titels op zijn naam staan, is hij heel nuchter, recht toe recht aan en heeft hij een ongelooflijke passie om het beste uit mensen te halen.

Maak de resultaten eigen in een snelkoker-training:

Welkom

Het is een lekker volle dag en we heten je van harte welkom op de locatie met wat lekkers voor een goede start.

Aanvang

We hebben een vol programma voor de boeg en duiken er direct in. Je krijgt de kennis uit de diverse modules en praktische handvatten om direct in de praktijk te brengen.

Lekker opfrissen

Even een korte pauze met wat lekkers.

Lunchpauze

We gaan met zijn allen naar de lunchruimte waar een heerlijke lunch op je wacht.

Mindset & Outdoor

Direct na de lunch gaan we aan de slag met de mindset voor succesvol stressvrij ondernemen. Je leert je grenzen verleggen en na het theoretische deel gaan we actief aan de slag met allerlei outdoor activiteiten die je grenzen verleggen.

Lekker opfrissen

Je hebt de kans om je lekker op te frissen zodat je klaar bent voor het diner.

Diner

Je hebt tijdens het diner volop de kans om na te praten met je collega-deelnemers over het eerste deel van de dag. Dit is ook een ideaal moment om visitekaartjes uit te wisselen en afspraken te plannen, want er zitten vast en zeker waardevolle contacten voor je bij.

Avondsessie

We zijn nog niet klaar voor de dag. Je krijgt de highlights van de dag, een overzicht van de belangrijkste leermomenten, je vorderingen en we bepalen samen wat je aandachtspunten zijn zodat je het maximale uit de training haalt. 

Kampvuur

Na een leuke leerzame dag is het nu tijd voor wat ontspanning. Je bent van harte welkom bij het kampvuur of neem heerlijk een moment voor jezelf.

Investering

Vergroot je zichtbaarheid, zet je taken op de automatische piloot en haal meer klanten binnen

Investering

Reguliere bedrag:

€850,-

PER DEELNEMER
 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Verhoog je productiviteit
 • Bereik meer en voel je geweldig
 • Datum: 24 maart 2020
 • Locatie: Van der Valk Breukelen

Schrijf je nu in

Klik op de onderstaande knop

MaxaM Academy | De Hoofdzaken – Alle rechten voorbehouden – 2019

Van Hoytemastraat 71, 2596 EP, Den Haag

KvK 17283477

BTW NL148584251B02

 

Hi, ben je toevallig een zelfstandig ondernemer?

Dan mag je de volgende pagina bekijken.
Zo niet…, dan heb je pech ;)