De betrouwbare stappen die we nemen om je als kenniswerker te helpen 2 uur werktijd per dag te besparen

arrow-down-white.png

Van losse workshop tot persoonlijke trainingstrajecten

Je start altijd met een persoonlijke strategische sessie waarin we je mogelijkheden bespreken. Hieruit kan volgen dat deelname aan een losse workshop of deelname aan een online cursus de ideale stap voor je is. Een simpele inschrijving/boeking is daarna voldoende. Voor 1-1 coaching en InCompany trajecten doorlopen we samen de volgende stappen:

1-1 Coaching

Stap 1: Strategische sessie

Via skype of over de telefoon bespreken we je huidige werksituatie, uitdagingen en wensen. Op basis hiervan maken we een persoonlijke strategisch plan waarmee je jouw (brein)doelen bereikt.

Stap 2: Prijsopgave

Je ontvangt een prijsopgave op basis van het voor jou optimale trainingsplan. Bij akkoord gaan we verder met stap 3. 

Stap 3 Implementatie

Via persoonlijke coaching, online coaching of via deelname aan de online cursussen begeleiden we je zodat je jouw doelen bereikt. We werken via een helder tijdpad met concrete tussendoelen zodat je voortgang helder meetbaar is.

Stap 4 Follow-up

Na het bereiken van je doelen ontvang je een passende follow-up zodat de nieuwe vaardigheden een tweede natuur voor je zijn.

InCompany

Stap 1: Strategische sessie

We bespreken de huidige situatie, uitdagingen en gewenste situatie van je team of afdeling. Indien nodig plannen we een afspraak voor een productiviteit-quickscan.

Stap 2: Productiviteit-quickscan

In anderhalve dag doorlopen we je team/afdeling en houden we interviews met medewerkers en managers om de bottle-necks en exacte verbetermogelijkheden van je kenniswerkers te bepalen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van je team/afdeling.

Stap 3 Rapportage & Advies

Op basis van de productiviteit-quickscan ontvang je een team/afdelings-ontwikkelingsplan met aanbevolen trainingen en coachingtrajecten dat we persoonlijk met je bespreken. Je hebt per medewerker en team een helder advies waarmee je de algehele productiviteit verhoogt, tijd bespaart en werkstress verlaagt.

Stap 4 Prijsopgave

Indien gewenst brengen wij een prijsopgave uit om het ontwikkelingsplan te implementeren. Wij werken op basis van trajecten van 3 maanden tot anderhalf jaar.

Stap 5 Kick-off

Bij akkoord starten we met een kick-off workshop voor het gehele team. Deze kick-off training met als doel om te motiveren en inspireren zet de neuzen de juiste kant op en zorgt voor een succesvolle start.

Stap 5 Implementatie

Via het gekozen tijdspad zijn de diverse coaches en trainers aanwezig om voor individuele en groepstrajecten om ervoor te zorgen de het gehele team de gestelde doelen bereikt. We werken met een heldere tussentijdse rapportages waarin de behaalde resultaten zichtbaar zijn.

Stap 5 Afsluitingsfase

We houden een laatste groepsbijeenkomst waarbij we deelnemers van het traject in het zonnetje zetten. Deelnemers ontvangen certificaten indien ze de hun trajecten goed doorlopen hebben. We geven een eindrapportage met de geboekte resultaten en we sluiten de bijeenkomst feestelijk af. Op basis van de individuele en groepstrajecten krijgen deelnemers mogelijk nog een aanvullende follow-up.

Wil je alles leren, lezen en onthouden in de helft van de tijd?

Schrijf je dan direct in voor de online academy

MaxaM Academy | De Hoofdzaken – Alle rechten voorbehouden – 2019

Van Hoytemastraat 71, 2596 EP, Den Haag

KvK 17283477

BTW NL001746457B34

 

Hi, ben je toevallig een zelfstandig ondernemer?

Dan mag je de volgende pagina bekijken.
Zo niet…, dan heb je pech ;)