Bespaar 2 uur werk per dag!

We helpen kenniswerkers tot wel 2 uur werktijd besparen via wetenschappelijk onderbouwde breinskills

arrow-down-white.png

Katja Schuurman kreeg na deelname aan onze korte workshop een test op televisie. Ze moest de voor-, achternamen van 50 mensen onthouden en had er 48 correct!

Ik heb een seminar snellezen gevolg bij Frans waarmee mijn leessnelheid in een enkele ochtend verhoogd werd van ongeveer 250 naar 1000 woorden per minuut

Hoe we je helpen tijd te besparen en meer te bereiken:

We helpen kenniswerkers als managers, management-assistentes, juristen, raadsleden, ambtenaren en or-leden om tijd te besparen door je te leren je brein optimaal te benutten. Je krijgt een sterker gevoel van controle, meer zelfvertrouwen, vergroot je assertiviteit en leert makkelijk en snel complexe zaken zoals namen of medische terminologie onthouden. Heb je teveel te doen en te weinig tijd? De breintrainingen helpen je stress verlagen en na afloop weet je hoe je het beste resultaatgericht kunt werken volgens je eigen specifieke breinritme.

We doen dit via o.a. de volgende breintrainingen:

  • Snellezen

  • Effectief lezen vanaf het beeldscherm
  • Mindmappen

  • Geheugentrainingen

  • MaxaM Productiviteitstraining

  • Werken volgens je breinritme

  • Boksende coaching (incl. NLP)

  • Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

Meer succesverhalen van tevreden klanten

Rechters hof 's-Hertogenbosch

Reactie op de facebookpagina

Willy van Kuijk - DAF Trucks

“Na zoveel jaren strubbelen met namen onthouden had ik niet gedacht dat middels het toepassen van enkele eenvoudige regels zo’n grote progressie te maken is.”

Kim Spierenburg - Directeur Wooninitiatief

Ik heb de cursus snellezen gehad. Frans verstaat zijn vak erg goed. Sluit goed aan bij de gevraagde acties vanuit onze groep. We hebben er veel aan gehad. Het is zeker een aanrader de cursus te volgen! Ik ben al nieuwsgierig naar de cursus mind mapping!

Conny van Leest

“Onze dochter Christianne maakte eerdere schooljaren enorm veel huiswerk, met matig resultaat. Tot vorig schooljaar was ze de ‘slechtste’ van haar vriendinnengroep. Nadat ze het snellezen heeft opgepakt, is ze dit schooljaar gestart met het vooruit mindmappen van de hoofdstukken bij de verschillende vakken. Ook leert ze woorden door er plaatjes aan te verbinden. Het resultaat: ze haalt nu de hoogste punten van haar vriendinnengroep! Dit terwijl ze nog tijd over heeft om veel te dansen, te werken, uit te gaan. De cursus hebben we dus precies op tijd gevolgd en de belofte die je deed kwam uit.”

Wil je alles leren, lezen en onthouden in de helft van de tijd?

Schrijf je dan direct in voor de online academy

MaxaM Academy | De Hoofdzaken – Alle rechten voorbehouden – 2019

Van Hoytemastraat 71, 2596 EP, Den Haag

KvK 17283477

BTW NL001746457B34

 

Hi, ben je toevallig een zelfstandig ondernemer?

Dan mag je de volgende pagina bekijken.
Zo niet…, dan heb je pech ;)