Workshop Breinvriendelijk Werken

22 februari 2018 te Utrecht

JA! Reserveer m'n plek

Teveel te doen en te weinig tijd?

Dan is het tijd dat je het Breinvriendelijk Werken ervaart

 • Stressvrij

  Ontdek hoe je brein werkt en jij het beste volgens je brein werkt.

 • Focus

  Ga beter om met afleiding en geef jezelf een laserscherpe focus.

 • Productiever

  Bereik meer in minder tijd door slim gebruik van je brein en techniek.

 • 22 februari 2018

Sinds 2017 is werkstress beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Breinvriendelijk Werken verlaagt je werkstress en verhoogt je productiviteit. Niet door je nog harder te laten werken, maar door slim gebruik te maken van je brein en techniek.

Goed bereikbare locatie

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto

Breinvriendelijk Werken is...

... je organisatie € 63.888,- aan verzuimkosten besparen.

Programma - 22 februari 2018

Breinvriendelijk Werken

In het ochtendprogramma maak je op een leuke interactive manier kennis met het Breinvriendelijk Werken. Na een fascinerende presentatie a la TED-talk stijl ga je aan de slag met een interactieve training met hoog spelelement.

09:00

Welkom

De zaal is open vanaf 09:00 uur. We starten de dag met een lichte boost voor je brein in de vorm van een lekker kopje koffie of thee. Om stipt 09:30 uur sluiten de deuren en gaan we van start.

09:30

Presentatie TED-talk stijl

Volg de presentatie over de werking van je brein en moderne technologie. Laat je verrassen en ontdek welke breinprocessen je momenteel volgt en welke je voor jouw werk het beste volgt.

10:00

Workshop: Uitleg

Je krijgt uitleg over de oefeningen waar we zo mee starten, de leerdoelen en theorie die erachter zit.

10:15

Workshop: Warming-up

We starten met een leuke ludieke oefening om het brein op te warmen voor de training. Zo ben je zo helemaal klaar om het beste uit je brein te halen.

10:30

Workshop: Vaardigheidstraining

In dit onderdeel leer je de vaardigheden die je nodig hebt om zo de training van de dag uit te voeren. Je maakt de vaardigheden op een leuke interactieve manier in kleine groepjes eigen.

10:55

Pitstop

We nemen even een korte pauze. Zo kun je wat lekkers eten en je brein voorzien van de nodige 'brandstof'.

11:05

Workshop: Vaardigheidstraining - vervolg

In dit onderdeel ga je verder met de vaardigheidstraining. We sluiten de vaardigheidstraining af met open feedback zodat je klaar bent voor de training van de dag.

11:30

Workshop: Training van de dag

De training van de dag is het op hoge intensiteit toepassen van de zojuist geleerde vaardigheden. In deze training van de dag ligt de focus natuurlijk op Breinvriendelijk Werken en je past dit op een superleuke manier toe. Ook de training van de dag voer je uit in kleine groepjes.

12:00

Workshop: Cooling down

We sluiten af met een cooling down in de vorm van open feedback en je actieplan voor in de praktijk.

12:15

Afsluiting

We eindigen de training feestelijk met de uitreiking van de deelname-certificaten en luid applaus. Om 12:30 is het ochtendprogramma officieel afgesloten, maar je bent van harte welkom om nog privé-vragen te stellen.

12:30

Blijf je voor de lunch..?

Indien je wenst kun je een lunch bijboeken. Dit is ideaal om nog even gezellig na te praten met de overige deelnemers onder het genot van een lekkere maaltijd.

Breingeheimen

De Hoofdzaken is de expert in Breinvriendelijk Werken. Je volgt de workshop bij onze trainer Frans Duijts. Wie weet ken je Frans al van televisie waar hij met groot succes beroemdheden als Katja Schuurman, Katja Retsin (België) en Niek Roozen training gaf.

Katja Schuurman werd na een training van Frans op de proef gesteld. Ze moest 50 namen & gezichten onthouden en bij de test had ze er 48 perfect goed.

Van origine is Frans een Technisch Bedrijfskundige met een jarenlange passie voor het menselijk brein. Op 13-jarige kwam hij in aanraking met breintraining en al gauw was dit een obsessie voor hem.

Als trainer combineert hij z'n kennis van het brein met bedrijfskundige inzichten. Zo heeft hij de MaxaM Studiemethode, het BreinTimeManagement en het Breinvriendelijk Werken ontwikkeld.

Sprekers

Eén of meer van de volgende sprekers zijn aanwezig:

Ervaringen met de trainer

 • Katja Schuurman Katja Schuurman Programma: Katja's Bodyscan
  Katja Schuurman heeft van Frans geheugentraining gekregen voor haar programma Katja's Bodyscan. In de uitzending nam men de proef op de som en moest ze de voor- en achternamen onthouden van 50 mensen. Ze wist er 48 perfect te onthouden.
 • Katja Retsin Katja Retsin Programma: Café Corsari
  Katja Retsin heeft van Frans geheugentraining ontvangen waarna ze live in de uitzending getest werd. Bij de ingang gaf ze bezoekers een hand en moest van iedereen de voor- en achternaam onthouden. Ze wist alle namen perfect te onthouden.
 • Sjoerd Dijkstra Sjoerd Dijkstra Universiteit Tilburg + WK Roeien
  'Als student fiscaal recht moet je up to date zijn. Met de altijd snel veranderende fiscale regelgeving, betekent dit vaak veel lezen. Met de cursus van Frans hoopte ik mijn leessnelheid te verhogen met het behoud van mijn begrip. Het resultaat is verbluffend. Frans heeft me niet alleen in korte tijd veel sneller leren lezen, maar ook op een leuke manier inzichtelijk gemaakt hoe de hersenen werken, waardoor ik gelezen teksten ook beter onthoud. Ik raad alle studenten die veel moeten lezen de cursus van Frans aan. Zijn cursus snellezen bespaart je zeeën van tijd!"
 • Conny van Leest Conny van Leest RekenMaar
  “Geruime tijd na de cursus die Frans bij mij in de praktijk gegeven heeft, wil ik hem toch even de resultaten meegeven. M.n. die van onze dochter Christianne. Eerdere schooljaren maakte ze enorm veel huiswerk, met matig resultaat. Tot vorig schooljaar was ze de 'slechtste' van haar vriendinnengroep. Waar ze vorig jaar het snellezen heeft opgepakt, is ze dit schooljaar gestart met het vooruit mindmappen van de hoofdstukken bij de verschillende vakken. Ook leert ze woorden door er plaatjes aan te verbinden. Het resultaat: ze haalt zeer mooie resultaten (ruim 7 gemiddeld), ze haalt nu de hoogste punten van haar vriendinnengroep! Dit terwijl ze nog tijd over heeft om veel te dansen, te werken, uit te gaan. De cursus hebben we dus precies op tijd gevolg en de belofte die je deed kwam uit. Wilde je dit toch even meegeven. Succes met je cursussen. Met vriendelijke groet, Conny van Leest''
 • Monique van der Burg Monique van der Burg Hogeschool van Amsterdam
  “Toen de groep eerstejaars studenten waar Frans een workshop aan gaf over het scheiden van hoofd- en bijzaken en effectief studeren, maar vragen bleef stellen en continu geboeid was heb ik Frans nogmaals ingehuurd om hier een vervolg aan te geven. Zoveel enthousiasme van eerstejaars studenten, dat is een teken dat hij inhoudelijk sterk is en zich ook nog eens goed in kan leven in de doelgroep! We houden contact over eventuele vervolgmogelijkheden!”
 • Iris Zonneveldt Iris Zonneveldt Treams
  Onlangs heb ik een cursus gevolgd bij Frans. Frans is een enthousiaste en geduldige trainer die me veel heeft kunnen leren over mijn 'brein', en hoe ik mijn geheugen optimaal voor me kan laten werken. Ik vond het superleuk om te doen en wil hem bij deze graag warm aanbevelen. Ben of ken je iemand die er baat bij heeft om meer, beter of sneller zaken te onthouden, neem dan eens contact op met Frans. Naast geheugentraining kan hij je ook helpen met andere vormen van breinonderwijs. Zo heeft hij ook een kennis van mij geholpen om sneller te leren leren, dit bleek zeer waardevol want zijn studieresultaten waren hierna beduidend beter.”

22 februari 2018

Deelname is tijdelijk 185,- euro i.p.v. de reguliere 325,- euro

Let op: Actieprijs geldig t/m december 2017

(Prijs per persoon en exclusief BTW)

Wees op tijd, want de mogelijkheid tot inschrijven is beperkt:

JA! Reserveer m'n plekKlik hier om verder te gaan

Schrijf 2 of meer personen in en krijg 10% korting

De Hoofdzaken

Brainpark II

Lichtenauerlaan 102-120

3062 ME Rotterdam

Vragen?

Bel of mail ons gerust even:

– Telefoon: +31 (0)10-204.55.28

– Email: info@dehoofdzaken.nl

De Hoofdzaken

KvK-nummer: 17283477

BTW-nummer: NL148584251B02

Copyright © 2014 Your Website Name.  Legal Link