a

Van 2 Masters in Bedrijfskunde

naar Brein en Boksende trainer

De kunst van het snellezen en beter onthouden

Als bedrijfskundestudent had Cor graag meer tijd willen besparen door de kunst van het snellezen en beter onthouden onder de knie te hebben.

Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld als een coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit, waarbij het brein en boksen een grote rol speelt.

Tijdens zijn studententijd kwam hij erachter dat hij niet geschikt was voor het bedrijfsleven. Als Bedrijfskundige zit je veel achter de computer en heb je relatief weinig te doen met menselijke processen.

Excel bestanden en cijfers doorspitten was niet iets waar hij blij van werd.

Cor kreeg al gauw de bijnaam: Cor the Coach. Helpen, trainen en lesgeven deed hij in al zijn werkzaamheden. Van sportinstructeur, tot ICT werk.

In 2012 is hij begonnen met zijn eigen coaching en trainingsbedrijf is gaandeweg meerdere merken gaan ontwikkelen. Waaronder de Boksende Coach en als laatste de Hoofdzaken.

Voordat Cor breintrainingen leerde inzetten, deed Frans Duijts dit. (niet de zanger 😉). Hij heeft alles wat hij weet over het brein doorgegeven aan Cor. In 2020 heeft Frans besloten, de Hoofdzaken aan Cor te overdragen, om de trainingen verder te ontwikkelen en de Hoofdzaken te laten groeien.

Dit laatste is in gang gezet, door de aanwas van coaches en trainers, die ook de trainingen verzorgen van o.a. snellezen en beter onthouden.

Cor verzorgt samen met zijn team veel trainingen op locatie, individueel en trajecten van meerdere sessies per jaar.  

Afgelopen jaren hebben we workshops mogen verzorgen voor diverse klanten door het hele land.

Hoe mogen we jou helpen?

13 + 4 =