De Hoofdzaken is wereldwijd de nummer 1 consultant in Breinvriendelijk Werken.

Het brein achter De Hoofdzaken

Ing. Frans Duijts

Frans Duijts is een Technisch Bedrijfskundige met een passie voor het menselijk brein. Op 13-jarige kwam hij in aanraking met breintraining en al gauw was dit een passie. Als consultant combineert hij z'n kennis van het brein met bedrijfskundige inzichten. Zo heeft hij de MaxaM Studiemethode, het BreinTimeManagement en het Breinvriendelijk Werken ontwikkeld. Op televisie heeft hij o.a. Katja Schuurman en andere BN'ers training gegeven.

Ing. Frans Duijts, Consultant & Manager
Cor van Drieberge, MSc.

Medewerkers waarvan het hoofd vol zit met information-overload laten we fysiek en figuurlijk sparren met Cor the Boxing Coach. Onze specialist in persoonlijke weerbaarheid. Cor is een geweldige man met passie voor z'n vak en klanten roemen z'n oprechte interesse.

Cor van Drieberge, MSc., De Boksende Coach

Onze niet zo productieve, doch zeer gewaardeerde teamleden:

Bella

Bella is onze burn-out preventiekat. Werk je te lang door, dat zorgt ze voor de nodige pauze.

Bella, Team zen mascotte
Rubah

Rubah is dol op spelen en zorgt voor de nodige ontspanning.

Rubah, (Anti?) Stresshondje

Onze oorsprong

Onze missie

Hallo! Ik was op weg naar een burn-out.

Ik weet precies hoe het is om te worstelen alles op tijd af te krijgen. Om slapeloze nachten te hebben omdat ik in gedachten alles bleef doormalen omdat de deadline eraan kwam.

Om mailtjes of voicemails vergeten te beantwoorden en dat de hoeveelheid informatie die dagelijks op me af kwam te groot was om te verwerken.

Ik had het gevoel dat ik constant aan stond en kon 's-nachts vaak niet in slaap vallen. Ook had ik het gevoel dat elke minuut effectief moest zijn.

 

In kon het niet meer aan:

Op een gegeven moment was het teveel. Ik kon het gewoon niet meer aan. Ik kwam op kantoor, keek naar m'n scherm, maar wist gewoon niet meer wat te doen.

Ik wilde wel werken, maar het lukte gewoon niet meer. Het duurde een tijdlang voordat het duidelijk werd dat ik tegen een burn-out aan zat en bedolven werd onder een berg aan information-overload.

 

Het was tijd voor een drastische verandering!

Dat is waarom ik hier ben. Als levend bewijs dat het anders kan. Ik ben hier om m'n kennis met je te delen.

Het eerste wat ik deed was de chaos uit m'n hoofd halen. Zodra we het overzicht kwijt zijn, zijn we de controle kwijt. Nadat ik alles op papier had staan ging ik prioriteiten stellen, maar dat was slechts het begin.

Door m'n werk- en activiteiten vervolgens te optimaliseren op een breinvriendelijke manier kreeg ik alles makkelijk gedaan. Daar waar mogelijk automatiseerde ik zaken en stap voor stap kreeg ik alles weer onder controle.

Bij de minste of geringste stress leek het wel of m'n brein op slot ging. Het verlagen van de stress tot een minimum was dus essentieel.

 

Nu ben ik MaxaM

Ik ontdekte het breinvriendelijk werken en nam de controle terug. Nu ben ik MaxaM en werk ik lekker ontspannen met grappig genoeg veel betere resultaten.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Plan nu een telefonische of skype kennismaking in van 20 minuten:

Voordat u gaat:

Download gratis het whitepaper ’07 Tips voor hogere productiviteit’ [app, tools & tricks] om direct uw productiviteit te verhogen.

Ik respecteer uw privacy en uw gegevens blijven 100% privé.