Dankjewel voor het aanvragen van een offerte.
Je kunt er (nog) geen rechten aan verlenen.
We nemen altijd eerst even telefonisch contact op.

Bekijk vast de voorgaande sucessen:

arrow-down-white.png

Bereik meer met je brein dan je ooit voor mogelijk hield

Katja Retsin kreeg op een zaterdagmiddag een korte geheugentraining van Frans Duijts. De woensdagavond na de training stond ze bij de ingang van de studio en gaf ze elke bezoeker een hand. Hierna werd ze getest en wat bleek? Ze had succesvol de namen en gezichten van alle bezoekers onthouden.

Meer succesverhalen

Adrian Bowmer

Frans gives a well thought out training which is very useful in a practical sense.His knowledge of his subject is very in depth and he makes it easy to understand.

Roel van Hoof

“Frans heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Ik heb het hele traject van snellezen tot zakelijk mindmappen doorlopen. Werkelijk verbluffend hoeveel tijdwinst je behaalt.”

Kathleen van Aken

“Ik heb de training Geheugen Techniek Namen Onthouden mogen volgen. Een zeer bruikbare training. Enorm interactief wat de training relaxed maakte. De creativiteit en passie sloeg direct over. De technieken die ik heb mogen leren gaan mij absoluut van pas komen in mijn dagelijks leven. Een absolute must voor de rust van onze brains!”

Ontmoet het team dat je helpt om het maximale uit je brein te halen, je stress te verlagen, meer tijd over te houden en je persoonlijke effectiviteit en weerbaarheid verhoogt

Frans Duijts

Breintrainer

Frans Duijts is de auteur van het boek Breinvriendelijk Werken en heeft training gegeven aan tienduizenden mensen waaronder rechters, internationale beroemdheden, phd’s en ondernemers. Hij heeft een passie voor de menselijke hersenen en helpt dagelijks mensen het maximale uit de vermogens van hun brein te halen.

Cor van Drieberge

Boksende Coach

Cor van Drieberge is de bedenker van de boksende-coach-methode (NLP + beweging). Cor laat je fysiek en mentaal steviger en succesvoller in het leven staan. Dankzij zijn methode laat je beperkende gedachten en oude stress uit lichaam en geest los. De combinatie vechtsport(en) met coachende vaardigheden werkt zeer effectief.

Achter de schermen

Support team

Afhankelijk van het traject dat het beste bij je past schakelen we diverse specialisten in. Dit kunnen trainers in bijvoorbeeld outlook of Excel zijn, maar denk ook aan het meenemen van een anti-stresshondje, assertiviteittrainers, NLP-trainers, communicatiespecialisten en zelfs hypnotiseurs.

In de media

In het televisieprogramma Britt en Niek on Topic, een programma voor pubers, kreeg Niek van ons 15 minuten geheugentraining. Hierna was hij in staat makkelijk en snel een hele reeks woordjes uit diverse talen te memoriseren.

Boek geschreven door Frans Duijts

Interview voor Vakmedianet / Management Support over het makkelijk beter onthouden en trainen van je geheugen

Interview bij tijdens de 11e Reanimatie-estafette in Limburg: makkelijk onthouden van stappen om te reanimeren

Geheugentraining aan Katja Schuurman voor het televisieprogramma Katja's Bodyscan. Bij de test namen en gezichten onthouden wist ze 48 voor- en achternamen van 50 mensen perfect te onthouden

Voor het Belgische televisieprogramma kreeg de Belgische beroemdheid Katja Retsin geheugentraining van Frans en ze wist vervolgens live op televisie de namen van alle bezoekers van de studio te memoriseren

Cor staat in meerdere kranten met de door hem ontwikkelde boksende coaching methode om stress los te laten en je weerbaarheid te vergroten

Veelgestelde vragen

Vraag #1 Geven jullie alleen snellezen en geheugentraining?

Nee, we geven een heel scala een breintrainingen die je persoonlijke effectiviteit verhogen. Zo heeft Frans ook een boek geschreven over Breinvriendelijk Werken en geeft Cor o.a. boksende coaching en capoeira in combinatie met NLP om stress los te laten en je weerbaarheid te verhogen. We kijken wat je wilt bereiken, van mindset tot vaardigheden, en stellen een strategisch plan samen dat we implementeren zodat jij je doelen bereikt.

Vraag #2 Is het altijd individuele training?

Nee, naast de persoonlijke trajecten geven we juist vooral veel InCompany trainingen, korte workshops, leuke energizers (boksende coaching) en inspirerende presentaties. Het meest gevraagde InCompany Programma is het 'Year to personal power' waar we een jaar lang medewerkers van een organisatie begeleiden en aanwezig zijn op interim basis.

Vraag #3 In welke talen werken jullie?

In het Engels en het Nederlands. We werken overigens internationaal en al onze presentaties, hand-outs en trainingsmaterialen zijn tweetalig beschikbaar.

Vraag #4 Voor wie is het geschikt?

Voor kenniswerkers, kennisondernemers en studenten. We werken veel voor zelfstandig ondernemers zoals consultants en advocaten, voor instanties zoals gemeentes en de nationale politie, maar ook geven we veel trainingen aan rechters, PhD's, politici en BN'ers. Voor elk van deze groepen hebben we maatwerk trajecten. Zo geven we i.o.v. Management Support diverse trainingen aan management assistentes en heeft Frans voor deze doelgroep ook zijn boek geschreven. Werk je veel met een computer? Dan is de kans groot dat je een kenniswerker, kennisondernemer of student bent en we je persoonlijke effectiviteit kunnen vergroten.

Vraag #5 Helpen jullie mensen met hersenletsel?

Nee. We zijn geen artsen, psychiaters of psychologen (hoewel we wel aan deze laatste groep training gegeven hebben) en ondanks dat we erg begaan zijn met mensen die hersenletsel of een hersenziekte hebben, kunnen we helaas niets voor ze betekenen. Raadpleeg in dit geval een arts voor advies.

Vraag #6 Geven jullie ook op afstand coaching of begeleiding?

Ja, we werken veel met online coaching en er komen ook steeds meer online cursussen bij. Kijk voor een actueel overzicht van de online cursussen op deze pagina: https://maxamacademy.teachable.com/

Vraag #7 Kun je me de resultaten garanderen?

Een volmondige 'nee', want dit is volledig afhankelijk van jouw inzet. De technieken, handvatten en werkmethoden die je krijgt werken. Echter het is afhankelijk van je inzet wat het resultaat is. Vergelijk het met krachttraining bij de fitness: kies je altijd de lichtste gewichten en ga je heel onregelmatig naar de fitness, dan zul je weinig effect merken. Komt dat door de fitnessclub? Nee. Hadden ze iets kunnen doen om je zo ver te krijgen vaker te trainen? Wellicht. Dit laatste is wat wij doen en waarom we vrijwel altijd werken met langere trajecten waarbij je een x-aantal sessies vooraf boekt.

Vraag #8 Is de geheugentraining geschikt om talen mee te leren?

Ja, maar voor een goede uitspraak heb je ook een taaltrainer nodig van wie het de moedertaal is. Is het leren van een nieuwe taal je doel, dan kunnen wij je koppelen aan geschikte taaltrainers.

Vraag #9 Hoeveel tijd kost de training?

Dat is compleet afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Vraag #10 Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van de duur van het traject, het aantal deelnemers en de eventuele reis- en verblijfskosten. Bij diverse klanten werken we met blended learning op basis van een vaste plus variabele vergoeding. Behalve live trajecten maken we ook steeds meer online cursussen zodat we onze kennis zo laagdrempelig mogelijk met zoveel mogelijk mensen kunnen delen. Er is dus meetal wel een passende oplossing te vinden en daar is de strategische sessie ideaal geschikt voor.